Csoportos edzések

Az edzések koreográfiamentesek, a változatos, intenzív, hatékony mozgásformák, melyek célja a fittség és az arányos testalkat elérése, intenzív zsírégetés az izomrostok között, és a szép, tónusos izomzat kialakítása. 

DanceTraining 

A DanceTraining nem táncoktatás, hanem hatékony, intenzív alakformáló edzés, mely a táncosok erősítő edzéséből kialakult fitnesz irányzat. 

Az óra intenzív bemelegítő, comb- és fenékformáló, dinamikus nyújtó és kiemelt hasizom erősítő blokkokat tartalmaz. 


Konditorna 

A Konditorna egy alakformáló fitnesz edzés eszközhasználattal. 

Az edzéseken egész testre kiterjedően felváltva használunk különböző eszközöket a hatékonyabb alakformálás segítésére (soft ball (kisméretű puha labda), fitt ball (gimnasztikai nagyladba), fit band (gumiszalag és gumipánt), kézisúlyzó, bokasúly, 1-2 kg-os súlylabda, step pad). 


Fitt 50

A Fitt 50 edzés eszközzel végzett, zenés gimnasztika az 50-60 éves hölgyek számára. Célja az izomzat megőrzése, állóképesség, ízületi mozgásterjedelem, koordinációs képesség és egyensúlyérzék fejlesztés, testsúlycsökkenés, életminőség javulás. 

Az életkori sajátosságok figyelembe vételével történt a mozgásprogram kialakítása, speciálisan a korosztály számára összeállított gyakorlatokból áll.