Gyermektorna

Jelenleg nem tartunk gyermektorna foglalkozásokat!

Vitamintorna

4-6 éves óvodás gyermekek számára egy komplex, egészségmegőrző, mozgáskultúra fejlesztő program. 

Vitamintorna gyermekoktatóként elkalauzolom a gyermekeket az egészséges életmód kialakításának útján. Mozgáskultúrájukat, koordinációs képességeiket játékosan fejlesztve vidám foglalkozásokon ismerhetik meg az óvodások T-Vitamin kalandjait.

Ki is az a T-Vitamin? Ő a Torna-vitamin, amit nem lehet szájon át bevenni, csakis mozgással szerezhet meg a szervezetünk. Őt és barátait, Okos Baglyot, Breki békát, Picúr kutyát, Mici cicát és a többieket megismerhetitek az óvodástorna foglalkozásokon.

Szerzői jogvédelem alatt álló program, megalkotója Donáthné Forgács Bolgárka. 

További információ: https://vitamintorna.hu/

Mókustorna


6-10 éves korú gyermekek számára összeállított komplex, preventív, motoros fejlesztő program.

A vidám, zenével, mondókákkal és sok-sok játékkal fűszerezett program során mozgáskultúra -, testséma-, tér- és kinesztétikus percepciófejlesztés, a szem-kéz-láb koordináció javítása, a sorrendiség-, ritmus-, egyensúly-, nagy- és finommotorika fejlesztés, és tartásjavítás történik.

Az iskolai tananyag elsajátításhoz nélkülözhetetlen részképességek és az idegrendszer fejlesztésének alapja a mozgás. A mozgásformák gyakorlásával az idegrendszer fejleszthető, és ezzel a tanulási képesség is javítható.

Gyógytestnevelés, mozgásfejlesztés

Egyéni és csoportos gyógytestnevelés foglalkozások a ortopédiai elváltozásokkal és belgyógyászati panaszokkal küzdő gyermekek panaszainak csökkentésére és megszüntetésére a testnevelés eszközeivel. 

Mozgásfejlesztő foglalkozások térorientációs problémák, egyensúlyérzék, koordináció, nagymozgások fejlesztésére.